Presentació del Tecnhovation Challenge al STEAMConf 2018

 •  Comienzo 

  18 Abr 2018 - 10:00

   Fin 

  18 Abr 2018 - 12:00

  Hora local del lugar del evento

La quarta edició del STEAMConf 2018 vol destacar la vital importància d'implementar programes i recursos que permetin contribuir a minimitzar la bretxa digital i els desequilibris de gènere i promoure la igualtat d'oportunitats.

És per això que s'han programa tres trobades sobre aprenentatge, tecnologia i gènere entorn a Ada Augusta Byron King (Londres, 1815-1852), coneguda com Ada Lovelaceuna matemàtica i física de gran talent, considerada la primera programadora de la història, que a mitjans del segle XIX va escriure instruccions per al primer programa informàtic conegut.

El STEAMconf 2018 de Barcelona tindrà lloc entre els dies 14 i 21 d'abril. El 18 d'abril a les 10:00 en el Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona les  participants del TechnovationCat presentaran les seves idees amb el suport i l'estímul de Zoe Philpott, reconoguda escriptora amb 15 anys d'experiencia digital i creadora de l'espectacle Ada.Ada.Ada, amb el qual celebra la contribució d' Ada Lovelace a la ciència informàtica.

Al llarg de la sessió, les noies tindran l'oportunitat de defensar l'impacte positiu, social i econòmic dels seus projectes. També debatran amb  Zoe els punts forts, la creativitat, la innovació i la tecnologia i les idees màgiques que poden convertir el seu projecte en una iniciativa única

 • Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona  

  Barcelona
Organiza:

STEAM Barcelona - Tecnovation Spain

Más info
Organiza:

STEAM Barcelona - Tecnovation Spain

Más info