Páginas

23 Abr

La UOC presenta un Toolkit per a la Transformació Digital d’entitats socials

Una iniciativa de co-creació entre la Universitat i el tercer sector per acompanyar la digitalització en temps de pandèmia

15 Abr

Noves tecnologies aplicades al voluntariat

Acompanyar des de la virtualitat ens va permetre profunditzar i conèixer les oportunitats generades per les TIC en l’àmbit del voluntariat.

07 Abr

Primers passos per recol·lectar dades de la vostra entitat

Aquest és el tercer capítol d’un seguit d’articles que hem anat escrivint des de DataforGoodBCN per ajudar i incentivar a les organitzacions/entitats socials a recollir i poder analitzar les seves dades.

25 Mar

Drets digitals i consciència social

Internet s’ha integrat a la nostra rutina però som conscients de quina és la influència de les tecnologies digitals en les nostres vides i en la societat?

17 Mar

Pandemia, tecnología y resiliencia. O cómo las asociaciones nos adaptamos para seguir acompañando

Susana Plasencia Caparroz, presidenta de Salut Mental Mataró Maresme i vicesecretària de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC).

10 Mar

Asistentes de voz, la tecnología aliada de las personas mayores

Dar órdenes oralmente a cualquier dispositivo es cada vez más habitual, y se prevé que la voz como interfaz de usuario acabe siendo el sistema preferente. Los asistentes virtuales de voz se han instalado en nuestras vidas.

11 Feb

La brecha digital de género: ¿Dónde están las mujeres en las TIC?

La tecnologia és un motor de transformació, però ens trobem en un sector tecnològic i d’emprenedoria inclusiu? Els i les professionals que dissenyen el futur tenen una mirada esbiaixada per la presència minoritària de dones?

14 Ene

El uso de la tecnología es racista?

Es la codificación de algoritmos una cuestión de privilegios? Tienen en cuenta los criterios raciales?

02 Dic

Accessibilitat digital, Covid-19 i reconstrucció social

Una de les majors transformacions socials que ha comportat l'impacte de la COVID-19 ha estat  el creixement exponencial de l’ús dels mitjans digitals.