Páginas

20 Oct

Buenas prácticas para recolectar datos

Datos quiere decir información, y cada entidad tiene que personalizar la recogida de datos en función de la información que quiera conseguir. Pero… ¿es posible conseguir cualquier tipo de datos?

08 Oct

El jovent extutelat i les barreres tecnològiques durant el confinament

Mentre uns solament havien de portar l’ordinador a casa i seguir treballant com ja feien a l’oficina, però en un ambient diferent, per a altres persones el canvi va ser molt més complicat que això.

10 Sep

Com comunicar de manera més accessible a xarxes socials?

Hi ha maneres de ser més accessibles i arribar a una audiència el més àmplia possible, sent una entitat el més justa, inclusiva i accessible possible.

25 Ago

El Govern ofereix més de 4.000 cursos gratuïts en línia a través de Coursera

El Govern de Catalunya ha arribat a un acord amb la plataforma d'educació virtual Coursera per oferir un ampli catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts.

03 Ago

PROTECCIÓ DE DADES: Xarxes Socials i imatges

Les xarxes socials són un espai digital per a la participació ciutadana i un nou model de relacions i comunicació entre ciutadans, entitats socials i mitjans.

17 Jul

Generació Z i Bretxa Digital

La generació Z s'ha trobat un món cada dia més híbrid entre digital i analògic, entre realitat física i virtual, i és per això que hi ha una interacció entre persones i dispositius tecnològics, present en tots els aspectes de la seva vida.

10 Jul

Noves formes de rebre donacions: serveis de pagament immediats

L’obertura d’aquestes aplicacions cap a les entitats socials permeten que aquelles entitats que ho desitgin puguin oferir un nou canal per rebre donacions mitjançant un procés senzill.

02 Jul

Inteligencia Artificial y ética

Hoy en día, la Inteligencia Artificial es una de las tecnologías en las cuales más se invierte por su potencial transformador y la apertura de posibilidades hasta ahora difíciles de imaginar.

16 Jun

Presentamos el estudio sobre el Impacto de la Brecha Digital en las personas atendidas por entidades sociales

A l’estudi es reflexiona com la revolució digital està generant desigualtats i exclusió social entre les persones en situació de vulnerabilitat que reben serveis i suports a través de les entitats del tercer sector.