Run4Fun

Geolocation

Objetivos

Conscienciar als joves de les conseqüències de l'ús i l'abús de les drogues.

Run4Fun

Objetivos

Conscienciar als joves de les conseqüències de l'ús i l'abús de les drogues.

Un videojoc per

conscienciar-te sobre els efectes de les drogues

Descripción

Estudiants del Màster Multimèdia de la Salle han ideat un videojoc amb l'objectiu de conscienciar als joves sobre els riscos associats a l'abús de les drogues.El videojoc l'ha desenvolupat l'empresa MyCGames.

El joc s'ha dissenyat per a dispositius mòbils i es tracta de controlar un personatge que avançar per un escenari superant els obstacles i barreres que es va trobant mentre corre pels passadissos de la universitat, els carrers d'una ciutat o per una discoteca.
Si el jugador no evita que el seu personatge no superin les barreres i es fa ús de les substàncies que apareixen al joc (alcohol, cànnabis, cocaïna o èxtasi), el personatge simula els efectes d'aquestes substàncies piscoactives sobre el cos humà, el personatge experimenta aquests efectes durant 5 segons cada vegada que el jugador “se’n menja” alguna d’elles.

El joc està associat al programa En Plenes Facultats de la Fundació Salut i Comunitat, i ha rebut finançament del Pla Nacional Sobre Drogues, la Diputació de Barcelona i l'ASPCat. Està disponible per a Android.