MJN neuroserveis

Geolocation

Objetivos

Millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen epilepsia.

MJN neuroserveis

Objetivos

Millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen epilepsia.

El dispositiu per a...

Millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen epilepsia

Descripción

El dispositiu MJN té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen epilepsia. Premiat amb un premi digital E-Tech, la iniciativa consisteix en un doble sistema de monitorització "gens intrusiu" -un auricular amb registre d'encefalograma i una polsera per als senyals biomèdics- que es comunica amb una aplicació externa per recollir les dades (duració, intensitat, intervals de la crisi epiléptica), informar al neuròleg i alertar a la persona.

El sistema està pensat per ajudar a les persones i a les families, especialment per les persones amb epilèpsia que no estan controlades amb medicaments i que tenen una probabilitat de patir una crisi epilèptica elevada. Aquest sistema es capaç d'avançar-se a l'inici d'una crisi, uns segons o minuts abans, per tal de poderexecutar el protocol davant de la crisi. Això permet a les persones afectades i als seus cuidadors tenir una certa seguretat.

La idea del projecte va sorgir el 2012 d'un pare d'una nena amb epilèpsia, la Marina. Desde petita, la marina ha tingut sensacions prèvies a les crisis i això va motivar al seu pare a buscar algún sistema per detectar i predir-les.