Mediktor

Geolocation

Objetivos

Avaluar els símptomes del pacient i posar-lo en contacte amb el metge que el pot tractar.

Mediktor

Objetivos

Avaluar els símptomes del pacient i posar-lo en contacte amb el metge que el pot tractar.

Una app per a

fer una primera avaluació dels símptomes d'un pacient

Descripción

L'app Mediktor s'ha desenvolupat amb algoritmes d'intel·ligència artificial per a interpretar els símptomes, i fer una primera recomanació a l'usuari dels passos a seguir i amb quina especialitat mèdica caldria demanar una visita i obtenir el diagnòstic final per part dels metges.

A través de l'app, quan l'usuari realitzar una consulta sobre una molèstia que estigui desenvolupant haurà de respondre a una sèrie de preguntes perquè l'app identifiqui amb símptomes que l'usuari manifesta el tipus de patologia que podria tenir o està desenvolupant i fer-ne una primera recomanació.

Per avaluar el rigor de l'app, és va fer un estudi, el primer d'aquest tipus al món, per a valorar l'exactitud de l'app desenvolupada que es va fer amb el testeig de l'app a 1000 pacients de l'Hospital Clínic de Barcelona. Es van contrastar els pronòstics fets per Mediktor amb els diagnòstics clínics i es va comprovar un percentatge d'encert en el primer pronòstic de Mediktor del 91%.
 

Logros

L'app ha obtingut diversos reconeixements i premis del sector mHealth com el de l'eHealth Competition del 2017 o del Health 2.0 Europe 2016. També Mediktor ha estat la guanyadora de la primera edició de l'mConnectathon de la Fundació TIC Salut