B-Resol

 • Impulsor:

  BCNResol

 • Localidad:

  Barcelona

 • País:

  Espanya

Objetivos

Ajudar a què els joves i adolescents de primària, secundària i batxillerat puguin expressar els conflictes que tenen en el seu entorn quotidià i participin en un procés de mediació per a resoldre’ls.

Descripción

A través de l'app elsi les estudiants podran denunciar la seva situació de manera relativament anònima a través de l'app. Aquesta informació s'envia als professors i es notifica que un estudinat és víctima d'assetjament escolar. Els professors i mestres dels centres educatius que implementin l'app també rebran una formació específica en aquest àmbit.

El procés de mediació es realitza totalment via l'app i és supervidat per un coordinador de l'escola (professor), que no coneix els detalls de mediació, però que coneix les identitats dels qui participen.

 

People Who Global

 • Impulsor:

  People Who Global, S.L

 • País:

  Espanya

Objetivos

Contribuir a resoldre les necessitats, preguntes i dubtes dels pacients en funció de la seva malaltia

Descripción

És una plataforma E-Patient online i mòbil que té l’objectiu de contribuir a resoldre les necessitats, preguntes i dubtes dels pacients en funció de la seva malaltia. Els pacients de la plataforma estan segmentats per malalties per facilitar una millor comunicació entre ells. La plataforma integra els codis étics i legals necessaris per a cada un dels quatre països on estar disponible. A més, la plataforma s'adapta a la cultura, el llenguatge i al sistema de salut d'aquests països.

A més de facilitar el contacte amb les diferents comunitats de pacients, l’usuari pot fer un registre amb les dades de seguiment de la seva malaltia i trobar informació útil i actualitzada de les diferents malalties.

IOMED

 • Impulsor:

  IOMED MEDICAL SOLUTIONS, S.L

 • Localidad:

  Barcelona

 • País:

  Espanya

Objetivos

Facilitar un millor anàlisi i visualització de les històries clíniques

Descripción

IOMED proporciona un sistema revolucionari per la creació, visualització i anàlisis d'històries clíniques. L'objectiu principal és facilitar el dia a dia dels metges, guanyar temps en el processament de les dades dels pacients, i que aquesta informació s'estructuri en un sistema que permeti reutilitzar aquesta informació per analitzar-la i visualitzar-la conjuntament amb altres dades.

Omnirooms

 • Impulsor:

  Omnirooms Travel Online, S.L.

 • Localidad:

  Las Palmas de Gran Canaria

 • País:

  Espanya

Objetivos

Facilitar l'accés a allotjaments accessibles a persones en cadira de rodes

Descripción

A través de l'app o de la web l’usuari pot buscar allotjament a diferents punts d’Espanya amb la garantia de que totes les habitacions dels hotels, hostals o albergs són accessibles per persones amb mobilitat reduïda.

Segons diversos estudis, existeixen uns 1.200 milions de persones a escala mundial amb algun tipus de discapacitat, dels que 140 milions es troben a Europa.

Fins ara, aquests usuaris no tenien cap portal de referència a on buscar allotjaments accessibles i poder comprovar, per exemple, com és exactament el lavabo o l’habitació abans de fer la reserva. Aquesta iniciativa ofereix la possibilitat de reservar online l’habitació accessible, després de comprovar amb imatges el detall de tots els allotjaments.

MJN neuroserveis

 • Impulsor:

  MJN Neuroserveis, SL

 • País:

  Espanya

Objetivos

Millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen epilepsia.

Descripción

El dispositiu MJN té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen epilepsia. Premiat amb un premi digital E-Tech, la iniciativa consisteix en un doble sistema de monitorització "gens intrusiu" -un auricular amb registre d'encefalograma i una polsera per als senyals biomèdics- que es comunica amb una aplicació externa per recollir les dades (duració, intensitat, intervals de la crisi epiléptica), informar al neuròleg i alertar a la persona.

El sistema està pensat per ajudar a les persones i a les families, especialment per les persones amb epilèpsia que no estan controlades amb medicaments i que tenen una probabilitat de patir una crisi epilèptica elevada. Aquest sistema es capaç d'avançar-se a l'inici d'una crisi, uns segons o minuts abans, per tal de poderexecutar el protocol davant de la crisi. Això permet a les persones afectades i als seus cuidadors tenir una certa seguretat.

La idea del projecte va sorgir el 2012 d'un pare d'una nena amb epilèpsia, la Marina. Desde petita, la marina ha tingut sensacions prèvies a les crisis i això va motivar al seu pare a buscar algún sistema per detectar i predir-les.

EWater

 • Impulsor:

  eWater Pay Ltd.

 • Localidad:

  Londres

 • País:

  Regne Unit

Objetivos

Descripción

A través de l'app, l'usuari comprar el volum de consum d'aigua que consumirà.

Ewater recull les dades dels usuaris i dels sistemes d'aigua en una plataforma IoT al núvol que es revisa regularment. Aquestes dades contenen informació de l'estat dels sistemes i canalitzacions d'aigua que s'envien el proveidor d'aigual local per tal d'assegurar el manteniment del sistema d'aigua davant de qualsevol eventualitat.

Aquesta app està dirigida als usuaris dels països en desenvolupament. A l'Àfrica malgrat que els sistemes de canalització d'aigua s'extenen per tot el continent, el 65% de lainfraestructura instal·lada durant els últims 10 anys no està en rendiment funcional. En molts casos, quan un sistema d'aigua fallao deixa de proveir servei no es contempla un pla de manteniment.

Eodyne

 • Impulsor:

  Eodyne Systems sl

 • Localidad:

  Barcelona

 • País:

  España

Objetivos

L'ús de la realitat virtual per potenciar la recuperació funcional de pacients amb danys cerebrals.

Descripción

Eodyne presenta una plataforma en realitat virtual per potenciar la recuperació funcional de pacients amb danys cerebrals.  La tecnologia s'adapta a les capacitats del pacient. Ofereix la realitat virtual immersiva personalitzada per tal de millorar la seva rehabilitació.

Aquesta plataforma ha estat validada per experts en neurociència i professionals de salut i té la certificació de dispositiu mèdic que segueix les regulacions europees.

We Farm

 • Impulsor:

  WeFarm Limited

 • Localidad:

  Londres

 • País:

  Reino Unido

Objetivos

Facilitar l’accés a la informació a agricultors i ramaders de forma gratuïta a través d'un sistema SMS. 

Descripción

We farm es un servei entre iguals (peer-to-peer, en anglès) que permet als ramaders amb petites explotacions ramaderes o agràries compartir informació per SMS, de forma gratuïta, sense haver d'accedir a internet i sense haver d'abandonar la seva granja. Els ramaders poden preguntar qüestions tècniques sobre ramaderia i obtenir resposta d'altres ramaders de tot el món al moment.

Així es facilita l'accés a la informació dels grangers amb dificultats per accedir-hi i compartir experiències si coneixements amb altres grangers.

Páginas